U bevindt zich hier: Home > Contact > Adressen > Zwolle > Locatie Dr. Stolteweg

Zwolle, Locatie Dr. Stolteweg

Dubbeldiagnose; Jeugd & Preventie; JusTact; Medische zorg; Verslavingsbehandeling; Verslavingsreclassering; Woonbegeleiding

Dr. Stolteweg 58
8025 AX Zwolle
routebeschrijving (pdf)
T 088 382 28 87
F 038 456 07 98

Informatie

Let op werkzaamheden: Vanaf 13 januari t/m juni 2020 is op de Ceintuurbaan ter hoogte van de spoorkruising continu één rijstrook per rijrichting afgesloten. Er geldt dan een maximum snelheid van 50 km per uur. Dit kan met name in de spits leiden tot overlast. Meer informatie.

Voor de reclassering, preventie en ambulante behandelingen kunt u in Zwolle terecht aan de Dr. Stolteweg. In dit gebouw wordt de begane grond en de derde verdieping door Tactus gebruikt.

Op deze locatie kunnen o.a. cliënten met een dubbele diagnose terecht. Daarnaast biedt Tactus medische zorg, woonbegeleiding en verslavingsbehandeling aan cliënten. Hier bevinden zich ook medewerkers van Jeugd & Preventie die regelmatig cursussen en dergelijke organiseren. Bekijk deze pagina voor meer informatie over het aanbod van preventie.

Rondom het gebouw zijn er een aantal parkeerplekken aanwezig. Indien de parkeerplaats bij de locatie vol is kunt u parkeren bij hotel Lumen (parkeerterrein stadionplein). Het eerste uur is gratis, daarna is het betaald parkeren. Vanuit de parkeerplaats is er een pad naar de locatie toe. U komt dan uit aan de achterzijde van het pand.

Met openbaar vervoer kunt u vanaf busstation Isala Ziekenhuis lopen naar de Dr. Stolteweg. Hier stoppen de buslijnen 7 en 664.

Klik hier voor een sfeerimpressie van de locatie.

Klik hier voor de locatie op Google Maps.

< Bekijk alle vestigingen in zwolle