U bevindt zich hier: Home > Contact > Adressen > Zutphen > Piet Roordakliniek - Locatie Verlengde Ooyerhoekseweg

Zutphen, Piet Roordakliniek - Locatie Verlengde Ooyerhoekseweg

FVK Piet Roordakliniek - hoog en midden beveiligd

Verlengde Ooyerhoekseweg 30
7207 BJ Zutphen
routebeschrijving (pdf)
T 088 382 28 88
F 0575 52 11 38

Informatie

Klik hier voor de locatie op Google Maps.

Locatie Zutphen heeft een gesloten behandelsetting (beveiligingsniveau 3) en biedt een veilige start van de behandeling en mogelijkheid tot onderzoek op motivatie en behandelbaarheid. Daarnaast biedt deze locatie ook een besloten behandelsetting (beveiligingsniveau 2), waarin cliënt regelmatiger buiten de kliniek verblijft. 

Dagbesteding
Routine in een dag is erg belangrijk, het dagprogramma bestaat daarom een halve dag uit dagbesteding in de vorm van werk op een werkzaal of een buitenproject; van alles is mogelijk van werken in de kassen tot het maken van mooie dingen van bijvoorbeeld hout of ijzer. 

Ook sport is een belangrijk onderdeel in het dagprogramma. In het programma zijn momenten gepland waar onder begeleiding in de fitnessruimte gesport kan worden. Het werken vanuit een passie is hier duidelijk onder de medewerkers voelbaar; wat ook de cliënten goed zal doen.

VR tour

Voor de kliniek bevinden zich voldoende parkeerplekken op de parkeerplaats. Naast het terrein bevindt zich het busstation Gelderhorst waar buslijn 193 stopt.

Kijk voor meer informatie op www.pietroordakliniek.nl 

Op deze locatie is een Top GGZ-afdeling te vinden.

< Bekijk alle vestigingen in zutphen