U bevindt zich hier: Home > Contact > Adressen > Zutphen > Locatie Piet Heinstraat

Zutphen, Locatie Piet Heinstraat

Crisis/Detox; Intact; Jeugdkliniek; JusTact; Klinische behandeling (vrouwen;gemengd; IMC); Medische zorg; Opnameafdeling; Verslavingsbehandeling; Woonbegeleiding

Piet Heinstraat 27
7204 JN Zutphen
routebeschrijving (pdf)
T 088 382 28 87
F 0575 46 84 10 (algemeen)

Informatie

Klik hier voor de locatie op Google Maps.

Onze locatie aan de Piet Heinstraat heeft een breed aanbod voor onze cliënten. Cliënten kunnen er terecht voor een crisisopname en/of wanneer ze onder begeleiding willen werken aan een detoxbehandeling. Ook is JusTact aanwezig, onze forensische verslavingspolikliniek voor cliënten waarbij sprake is van forensische problematiek in combinatie met verslavingsproblematiek.

Cliënten kunnen hier terecht voor klinische behandeling, medische zorg en verslavingsbehandeling. Daarnaast biedt Tactus een opnameafdeling en is er de mogelijkheid tot woonbegeleiding.

Jeugdkliniek
Er is een eigen vleugel in de kliniek aan de Piet Heinstraat in Zutphen en is bedoeld voor jongeren van 13 tot en met 23 jaar. De behandeling van de verslaving staat voorop, maar dat doen we niet alleen. Vaak zijn er ook problemen op andere gebieden, zoals dat het niet lekker loopt op school; ook hier gaan we mee aan de slag. Ook leren jongeren er koken, schoonmaken en goed omgaan met geld. Uiteraard blijft er ook tijd over voor sport en andere ontspanning.

De jongeren gaan vanuit de kliniek gewoon naar school, zodat deze afgemaakt kan worden. Ook als de behandeling klaar is, helpen we de jongere nog. Na vertrek bieden we begeleiding en ondersteuning. Meer informatie over de jeugdkliniek vind je op drankendrugs.nl. Bekijk hier de sfeerimpressie van Tactus in Beeld.

Op deze locatie is een Top GGZ-afdeling te vinden. Bezoek deze locatie ook virtueel! Klik hier.

Op het terrein van de locatie en aan de Piet Heinstraat is er een aantal parkeerplekken aanwezig. Aan de Draaiomsdreef ligt het dichtstbijzijnde busstation (Warnsveld, Welgelegen) waar buslijnen 82, 83 682 en 880 stoppen.

< Bekijk alle vestigingen in zutphen