U bevindt zich hier: Home > Contact > Adressen > Rekken > Locatie Dr. Slotlaan

Rekken, Locatie Dr. Slotlaan

Klinische behandeling; Werk en dagbesteding Tactory. Houten tuinmeubelen.

Dr. Slotlaan 16
7157 AT Rekken
routebeschrijving (pdf)
T 088 382 28 87
F 0545 46 79 10

Informatie

Klik hier voor de locatie op Google Maps.

De prachtige omgeving van de Tactus locatie Dr. Slotlaan in Rekken doet de cliënten even alles vergeten. Maar achter alle rust en groen zit een bruisende kliniek waar hard gewerkt wordt.

Tactus Rekken heeft o.a. klinische behandeling waar cliënten kunnen verblijven en werken aan hun herstel. Daarnaast is er werk en dagbesteding met een grote moestuin en een houtwerkplaats waar meubelen en andere houten voorwerpen gemaakt worden.

De locatie heeft de beschikking over 30 bedden en is bedoeld voor cliënten die komen voor een:

- Klinische opname voor max. 4 maanden
- Herstelopname (voor chronische verslaafde clienten) van 8 weken

Cliënten krijgen hier verschillende modules aangeboden; ook taakstraffers van andere Tactus locaties kunnen hier terecht. De omgeving doet de cliënt extra goed. Doordat de locatie zo rustig ligt hebben ze geen prikkels van buitenaf. 

Cliënten kunnen voor dagbesteding kiezen uit werken in het bos, in de moestuin, met dieren (kippen en konijnen) of er kan van alles van hout gemaakt worden. De producten vers van het land worden te koop aangeboden, net als de meubels.

Je kunt de kliniek in Rekken ook virtueel bezoeken!

Voor locatie zijn voldoende parkeerplekken aanwezig. Aan dezelfde straat bevindt zich het busstation Doctor Slotlaan met de buslijn 199.

Op deze locatie is een Top GGZ-afdeling te vinden.

< Bekijk alle vestigingen in rekken