U bevindt zich hier: Home > Contact > Adressen > Deventer > Locatie Polstraat

Deventer, Locatie Polstraat

Bemoeizorg; Casemanagement; Dagactivering; Gebruiksruimten; Inloop; Inloopspreekuur verpleegkundige zorg; Medische zorg; Opiaatonderhoudsbehandeling

Polstraat 10
7411 KB Deventer
routebeschrijving (pdf)
T 088 382 28 87
F 0570 69 18 90

Informatie

Klik hier voor de locatie op Google Maps.

De Polstraat ligt in het centrum van Deventer, vlakbij de grote Lebuïnuskerk. Cliënten lopen hier continue in en uit. Ze kunnen er terecht voor bemoeizorg, casemanagement, dagactivering, de gebruiksruimten, inloopspreekuur verpleegkundige zorg, medische zorg, opiaatonderhoudsbehandeling en de inloop.

Bij de inloop kunnen cliënten ontspannen in de gezellige woonkamer. Cliënten kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten en vermaak. Daarnaast staat er altijd koffie en thee klaar. Tevens is er een gebruikersruimte met een aangesloten kamer voor verpleegkundige medewerkers. Voor medische zorg is er een verslavingsarts aanwezig met een aparte kamer.

De dichtstbijzijnde parkeerplaats is de parkeerplaats Nieuwe Markt aan de andere kant van de Lebuïnuskerk. Hier kan je betaald parkeren. Let op: sinds 2 januari 2019 is het niet meer mogelijk om te parkeren aan de Grote Kerkhof. Klik hier voor meer informatie.

< Bekijk alle vestigingen in deventer