U bevindt zich hier: Home > Contact > Adressen > Deventer > Locatie Emdenstraat

Deventer, Locatie Emdenstraat

Werk en dagbesteding

Emdenstraat 9c
7418 BR Deventer
routebeschrijving (pdf)
T 088 382 28 87
F 0570 66 08 19

Informatie

Klik hier voor de locatie op Google Maps.

Aan de Emdenstraat in Deventer kunnen cliënten onder begeleiding van de werkmeesters zichzelf ontwikkelen tot fietsenmaker. Alle fijne kneepjes van het vak worden hen bijgebracht. Op drukke dagen zijn er zo’n 25 clienten werkzaam op deze bruisende locatie. Fiets kapot? Breng ‘m langs en hij wordt gemaakt. Op zoek naar een andere fiets? Ze hebben altijd wat staan.

Verschillende gemeenten, waaronder Zutphen, Borne, Raalte en Olst-Wijhe, leveren fietsen aan. Veelal stationsfietsen die opgeknapt kunnen worden of ze worden vakkundig gedemonteerd, onderdelen worden waar het kan weer hergebruikt of worden verantwoord afgevoerd. Ook zetten ze voor een fietsenwinkel in Deventer nieuwe fietsen in elkaar. Daarnaast kunnen ze ook nieuwe fietsen klantgericht maken bv. in Tactus oranje of een andere wenskleur, met desgewenste specificaties.

In de keuken wordt voor tussen de middag een warme maaltijd bereid voor alle cliënten die er werken, ook worden er bestellingen voor lunches klaargemaakt.

Er wordt ook geklust. We nemen cliënten mee op karwei, bijvoorbeeld voor een verhuisklus voor Tactus of het inrichten van nieuwe locaties. Daarnaast wordt er ook tuinonderhoud uitgevoerd.

Benieuwd naar een sfeerimpressie? Klik hier voor nog meer foto's van de fietsenwerkplaats!

Aanbod

Fietsenwerkplaats

< Bekijk alle vestigingen in deventer