U bevindt zich hier: Home > Contact > Adressen > Apeldoorn > Omnizorg

Apeldoorn, Omnizorg

Omnizorg is een initiatief van de gemeente Apeldoorn, Tactus Verslavingszorg, IrisZorg en Riwis Zorg & Welzijn.

Stationsstraat 30
7311 NT Apeldoorn
routebeschrijving (pdf)
T 055 526 95 10

Informatie

Klik hier voor de locatie op Google Maps.

Omnizorg is er voor mensen met een verslaving of psychiatrische problematiek die dak- of thuisloos zijn geraakt en/of een combinatie aan problemen hebben. Het gebouw van Omnizorg staat aan de Stationsstraat, die de scheiding vormt tussen winkelgebied en woonwijk. In het pand zijn allerlei verschillende functies ondergebracht voor opvang, behandeling, zorg, wonen en werk.

Rehabilitatie is de grondgedachte van Omnizorg Apeldoorn: rehabilitatie en herstel van maatschappelijke waarden voor de doelgroep. Intreding of herintreding in het arbeidsproces. Deelname aan het leven van alledag. Verantwoordelijkheid voor het eigen bestaan. Betrokkenheid bij de directe omgeving. Zorg en veiligheid voor de buurt.

Omnizorg is een initiatief van de gemeente Apeldoorn, Tactus Verslavingszorg, IrisZorg en Riwis Zorg & Welzijn. Kijk voor meer informatie op omnizorg-apeldoorn.nl

Omnizorg is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Achter Omnizorg bevindt zich de parkeergarage Koningshaven. Apeldoorn trein- en busstation zijn op loopafstand verwijderd van Omnizorg.

< Bekijk alle vestigingen in apeldoorn