U bevindt zich hier: Home > Contact > Adressen > Apeldoorn > Locatie Jachtlaan

Apeldoorn, Locatie Jachtlaan

FVK Piet Roordakliniek - onbeveiligd

Jachtlaan 16
7313 CP Apeldoorn
routebeschrijving (pdf)
T 088 382 28 87

Informatie

Klik hier voor de locatie op Google Maps.

Aan de Jachtlaan in Apeldoorn tussen de hoge bomen staat een villa; dit is de Piet Roordakliniek, de forensische verslavingskliniek. Deze bestaat uit de oude villa en een nieuw gebouw.

De kliniek biedt behandeling aan cliënten die veelvuldig met justitie in aanraking zijn gekomen, langdurig verslaafd zijn en niet in staat zijn om dit patroon te doorbreken. Onze cliëntengroep kenmerkt zich door problematiek op verschillende gebieden, namelijk persoonlijkheidsproblematiek (met name antisociale persoonlijkheidsstoornis), verslaving, criminaliteit en psychiatrische problematiek.

De Piet Roordakliniek biedt behandeling aan deze groep cliënten door middel van een geïntegreerde benadering, waarbij gelijktijdig aandacht is voor de verschillende probleemgebieden. De Piet Roordakliniek bestaat uit twee locaties, naast Apeldoorn zit er ook een locatie in Zutphen. Het totale traject in Apeldoorn en Zutphen biedt plaats aan ruim 70 cliënten. 

De locatie aan de Jachtlaan biedt een open behandelsetting (beveiligingsniveau 1), veelal als vervolgbehandeling na verblijf in Zutphen en gericht op resocialisatie. Cliënten kunnen instromen op het voor hen geschikte beveiligings- en zorgzwaarteniveau. 

De cliënten hebben eigen slaapkamers. Er zijn meerdere huiskamers waar cliënten kunnen ontspannen en deelnemen aan activiteiten. Ook is er een houtwerkplaats waar cliënten onder begeleiding verschillende producten kunnen maken.

Voor het gebouw is een parkeerplaats met voldoende parkeerplekken. Vlakbij de kliniek aan de Bosweg is er het bussttation Vonderlaan.

< Bekijk alle vestigingen in apeldoorn