> Informatie jeugdkliniek

Je gebruik is uit de hand gelopen en je wilt er iets aan doen. Te veel alcohol, overmatig blowen of te vaak gamen. Wat het ook is, in de jeugdkliniek van Tactus kunnen we je helpen.

Je aanwezigheid in de kliniek is niet voor niks. In de kliniek gaan we samen met jou aan de slag. We kijken niet alleen naar je verslaving. Vaak zijn er ook problemen op andere gebieden. Op school gaat het bijvoorbeeld niet lekker. Hoe dan ook, de behandeling van je verslaving is het belangrijkst. Maar je leert ook koken, schoonmaken en omgaan met geld. Uiteraard is er ook tijd voor sport en andere ontspanning!

Wat gaat er gebeuren?
In de behandeling kijken we naar allerlei zaken die invloed kunnen hebben op jouw gebruik. Heb je lichamelijke klachten? Wat is je achtergrond? Ben je wel eens depressief? Allemaal dingen die te maken kunnen hebben met je gebruik. Je ouders of verzorgers betrekken we ook bij je behandeling. Net als andere mensen die belangrijk zijn voor je toekomst. Je kunt dan denken aan iemand van school of een werkgever.

Als je behandeling klaar is, helpen we je ook nog. Nadat je de kliniek hebt verlaten, krijg je begeleiding en ondersteuning.

> Aanmelden

Je kunt jezelf aanmelden via je jeugdhulpverlener van Tactus. Heb je geen hulpverlener van Tactus dan kun jij je aanmelden via www.tactus.nl/aanmelden of telefonisch via de opnamecoördinator op 06-12 74 06 02. Dit nummer kun je ook bellen voor meer informatie.

> Adres

Tactus Jeugdkliniek
p/a Avenier, locatie Sprengen
Groteweg 5
8191 JS WAPENVELD
T 088 382 28 87

> Folder > Opnameduur

De opnameduur is afhankelijk van de vraag en kan variëren van één week tot zes maanden.

> Voor wie

De jeugdkliniek is bedoeld voor jongeren van 12 tot 18 jaar.

Deze website is gemaakt door Espire - Creatief met internettechniek.